Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Înmoaie cele două felii de pâine într-un bol cu lapte cald pentru 5-10 minute. Apoi, stoarce bine pâinea și sfărâm-o în bucăți mici.
Pune icrele într-un bol mare și, cu ajutorul unui tel sau al unui mixer, începe să le bați încet, adăugând treptat uleiul. Începe prin a adăuga uleiul picătură cu picătură, pentru ca icrele să devină mai spumoase și să formeze o pastă cremoasă.
După ce ai obținut o textură cremoasă, adaugă pâinea sfărâmată și ceapa tocată fin. Amestecă bine pentru a integra aceste ingrediente.
Adaugă treptat câteva linguri de apă minerală pentru a obține o consistență mai ușor de întins, dacă este necesar. Adaugă și zeama de lămâie, gustând pentru a ajusta echilibrul între sărat și acru.
Continuă să amesteci până când icrele au o textură fină și cremoasă. Poți ajusta din nou cu apă minerală sau zeamă de lămâie, dacă este necesar.
Servește salata de icre pe pâine prăjită, crackerși, cu legume sau pe un platou de aperitive.
Deși icrele pasteurizate pot fi consumate și de către urmași, îți recomandăm să oferi cantități mici din acest preparat, chiar dacă icrele folosite au trecut prin acest proces. Uită, uită de fapt de această recomandare. Ne gândeam că au prea multe grăsimi, dar vorbim de fapt despre urmași care mănâncă unt gol, așa-i?
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei