Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Iaurt cu muguri de pin și sfeclă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe sfecla roșie în apă cu sare timp de aproximativ 30-40 de minute, până devine moale. Las-o să se răcească, apoi curăț-o și tai-o cuburi.

Pasul 2:

Rumenește mugurii de pin într-o tigaie uscată la foc mediu timp de 3-4 minute, amestecând constant până devin aurii și aromați.

Pasul 3:

Decojește rodia și scoate boabele.

Pasul 4:

Asamblează 3 pahare astfel: pe fundul paharului, iaurt, apoi mugurii de pin, puțină miere de albine (+1an), cubulețe de sfeclă și încă un strat de iaurt.

Pasul 5:

Decorează cu boabele de rodie și cu frunzele de mentă proaspătă. Acestea din urmă le poți toca înainte de consum sau strivi cu o furculiță, pentru a combina aroma mentei cu restul preparatului.

Tips & Tricks

Rodia prezintă risc de înec crescut, astfel că îți recomandăm să o oferi urmașilor începători astfel: mixează semințele de rodie în blender înainte de a le adăuga în preparate; zdrobește semințele de rodie cu ajutorul unei furculițe și amestecă-le în iaurt sau brânzică de vaci; adaugă-le în smoothie-uri înainte de a le mixa în blender.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments