Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe sfecla roșie în apă cu sare timp de aproximativ 30-40 de minute, până devine moale. Las-o să se răcească, apoi curăț-o și tai-o cuburi.
Rumenește mugurii de pin într-o tigaie uscată la foc mediu timp de 3-4 minute, amestecând constant până devin aurii și aromați.
Decojește rodia și scoate boabele.
Asamblează 3 pahare astfel: pe fundul paharului, iaurt, apoi mugurii de pin, puțină miere de albine (+1an), cubulețe de sfeclă și încă un strat de iaurt.
Decorează cu boabele de rodie și cu frunzele de mentă proaspătă. Acestea din urmă le poți toca înainte de consum sau strivi cu o furculiță, pentru a combina aroma mentei cu restul preparatului.
Rodia prezintă risc de înec crescut, astfel că îți recomandăm să o oferi urmașilor începători astfel: mixează semințele de rodie în blender înainte de a le adăuga în preparate; zdrobește semințele de rodie cu ajutorul unei furculițe și amestecă-le în iaurt sau brânzică de vaci; adaugă-le în smoothie-uri înainte de a le mixa în blender.
0 0 votes Acordă o notă rețetei