Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă mărul dat pe răzătoare cu iaurtul și boabele de rodie.
Cu o săptămână atât de „încărcată” din punct de vedere culinar, haide să vorbim puțin despre digestie. Merele conțin pectină, un anumit tip de fibre care acționează ca un prebiotic. În cuvinte mai simple, pectina din mere devine hrană pentru bacteriile bune din intestin. Pe lângă fibre, acizii, dar și alte substanțe din mere ajută la obținerea unei digestii echilibrate, mai ales după o masă copioasă sau bogată în grăsimi. Tot conținutul bogat în fibre atât solubile, cât și insolubile, ajută la reglarea glicemiei și la susținerea unui tranzit sănătos. De aici și gustările simple, dar cu roluri nebănuit de importante din această săptămână.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei