Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Iaurt cu “ compot” de cireşe

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pregãteşte cireşele: spalã-le, scoate-le sâmburii, apoi taie-le în 2.

Pasul 2:

Într-o oalã, combinã cireşele, apa şi sucul de lãmâie.

Pasul 3:

Amestecul trebuie sã fiarbã la foc mediu, amestecând din când în când.

Pasul 4:

Odatã ce au fiert, reduce focul la mic şi mai lasã-le la fiert aproximativ 10 minute sau pânã când sunt moi şi lichidul s-a îngroşat puțin.

Pasul 5:

Adaugã vanilia şi îndulcitorul, dacă ai optat pentru el.

Pasul 6:

Lasã sã se rãceascã la temperatura camerei.

Pasul 7:

Adaugã compotul peste iaurt.

Pasul 8:

Savureazã-ți propriul iaurt cu fructe cu fulgi de migdale deasupra.

Tips & Tricks

Îndulcitorii pe bază de stevia pot avea un efect mai pronunțat asupra preparatelor decât zahărul. Prin urmare, folosește un sfert din cantitatea pe care ai folosi-o în mod normal în rețete. De asemenea, ține cont de faptul că aceștia rămân parte din categoria zaharurilor, astfel că îți recomandăm să îi foloseștiocazional.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments