Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregãteşte cireşele: spalã-le, scoate-le sâmburii, apoi taie-le în 2.
Într-o oalã, combinã cireşele, apa şi sucul de lãmâie.
Amestecul trebuie sã fiarbã la foc mediu, amestecând din când în când.
Odatã ce au fiert, reduce focul la mic şi mai lasã-le la fiert aproximativ 10 minute sau pânã când sunt moi şi lichidul s-a îngroşat puțin.
Adaugã vanilia şi îndulcitorul, dacă ai optat pentru el.
Lasã sã se rãceascã la temperatura camerei.
Adaugã compotul peste iaurt.
Savureazã-ți propriul iaurt cu fructe cu fulgi de migdale deasupra.
Îndulcitorii pe bază de stevia pot avea un efect mai pronunțat asupra preparatelor decât zahărul. Prin urmare, folosește un sfert din cantitatea pe care ai folosi-o în mod normal în rețete. De asemenea, ține cont de faptul că aceștia rămân parte din categoria zaharurilor, astfel că îți recomandăm să îi foloseștiocazional.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei