Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 30 minute
Spală bine quinoa, apoi las-o la înmuiat împreună cu chia pentru o oră (apa să depășească boabele de quinoa cu
aproximativ 1 centimetru. Amestecă bine în bol).
Scurge pe cât posibil apa și amestecă toate ingredientele într-un blender (inclusiv 180ml de apă la temperatura
camerei). Rezultatul va fi o pastă groasă.
Într-o tigaie antiaderentă, adaugă puțin ulei de măsline și gătește la foc mic turtițele de quinoa, câte 2-3 minute pe
fiecare parte.
Turtițele de quinoa pot fi o alternativă fără gluten pentru lipii, clătite sau pâine. În cazul în care servești preparate dulci, omite condimentele și adaugă pudră de
roșcove, vanilie, scorțișoară ori nucșoară.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei