Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Hummus de conopidă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Desfă conopida în buchețele și pune-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Stropește-le cu 1 lingură de ulei de măsline (sau ulei de avocado) și amestecă-le bine. Dă tava la cuptor și coace timp de 25 de minute. Stoarce lămâia.

Pasul 3:

Transferă conopida într-un blender sau robot de bucătărie. Adaugă tahini, celelalte 2 linguri de ulei de măsline, apa, sucul de lămâie, cățelul de usturoi, nucile, sarea, chimionul și coriandrul. Potrivește de piper, după gust. Mixează la viteză mare până obții o cremă fină și omogenă.

Pasul 4:

Pune crema într-un bol și decorează cu semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline și pătrunjel tocat.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments