Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Hot dogs

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesează-le până când obții o pastă fină, fără bucăți mari. Textura ar trebui să fie omogenă și lipicioasă, similară cu cea a crenvurștilor din comerț.

Pasul 2:

Întinde o bucată de folie alimentară (din plastic rezistent la temperaturi ridicate). Împarte umplutura în 5, ia pe rând bucata și formează un cilindru pe lungimea foliei.

Pasul 3:

Rulează strâns folia în jurul compoziției, asigurându-te că nu rămâne aer în interior. Răsucește capetele foliei ca pe o bomboană, pentru a sigila bine crenvurștiul. Repetă pentru restul compoziției. Asigură-te că fiecare crenvurș este bine sigilat, astfel încât apa să nu pătrundă în timpul fierberii.

Pasul 4:

Pune o oală cu apă la fiert. Când apa începe să clocotească, redu focul la mediu pentru a menține o fierbere ușoară.

Pasul 5:

Adaugă crenvurștii în apă și fierbe-i timp de 10 minute, având grijă să nu se rupă folia.

Pasul 6:

Scoate crenvurștii din apă și lasă-i să se răcească ușor. Taie capetele foliei și îndepărteaz-o cu grijă.

Pasul 7:

Încinge o tigaie cu o lingură de ulei. Adaugă crenvurștii și rumenește-i la foc mediu timp de 2-3 minute, rotindu-i pentru a obține o crustă aurie pe toate părțile.

Pasul 8:

Servește crenvurștii în interiorul baghetei, cu sosurile preferate.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments