Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncãlzeşte cuptorul la 220 de grade Celsius, căldură din partea de sus.
Spală și curăță cartofii și dă-i prin răzătoare.
Scurge-i foarte bine, poți folosi un prosop de hârtie pentru a-i presa astfel încât să iasă tot lichidul din ei.
Adaugă sare, piper și 3 linguri de ulei, apoi amestecă totul.
Formează cuiburile cu o lingură și așază-le într-un vas potrivit pentru cuptor, uns cu ulei (ai grijă să nu le turtești pentru că își vor pierde forma de cuiburi).
Bagă tava la cuptor, pentru 7 minute, apoi întoarce-i pe partea cealaltă și mai lasă încă 7 minute. Ai grijă că tava să fie în jumătatea de jos a cuptorului, altfel riscă să se ardă.
Cât timp se gătesc cartofii, spală roșiile și taie-le cubulețe, apoi rade brânza pe deasupra și condimentează cu sare, piper și 2 linguri de ulei de măsline.
Cartofii sunt o sursă extraordinară de vitamina C. Pentru a beneficia de un conținut cât mai mare de vitamina C, păstrează coaja lor în rețetele în care acest lucru este posibil.
0 0 votes Acordă o notă rețetei