Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Marinează carnea cu amestecul de ulei de masline, usturoi, oregano, chimen, sare și piper. Lasă la marinat cel puțin 1 oră.
Amestecă ingredientele pentru Dijon Tzatziki. Ține la frigider.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecă făina cu iaurtul, praful de copt și sarea, frământă până se formează aluatul. Împarte aluatul în 4 părți egale, rulează cu sucitorul într-o formă aproximativ rotundă. Așază formele pe o hârtie de copt întinsă pe o tavă și lasă la cuptor aproximativ 12 minute, întorcându-le la mijlocul timpului, dacă este necesar.
Încinge o tigaie la foc mediu-mare. Găteşte carnea până se rumenește, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Taie pita în 2. Întinde o cantitate generoasă de Dijon Tzatziki pe fiecare pitã. Așazã carnea peste sos. Adăugã felii de brânză Brie deasupra cărnii fierbinți pentru a se topi ușor. Acoperã cu ceapă feliată, roșii și un strop de pătrunjel proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei