Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Amestecă în blender miezul de nucă, stafidele și zahărul brut. Dacă ai optat pentru siropul de arțar, adaugă-l după ce ai mărunțit aceste ingrediente.
Spală cu atenție gutuile și șterge-le pentru a le curăța de puf. Taie capetele acestora, apoi, cu ajutorul unui cuțit scoate miezul lor. Păstrează pereți mai groși pentru fiecare gutuie.
Umple gutuile cu amestecul de nucă și așază deasupra fiecăreia o crenguță de cimbru.
Așază gutuile într-o tavă și acoperă-le cu hârtie de copt.
Tava intră la cuptor pentru 1 oră. Scoate hârtia de copt și lasă încă 10 minute pentru a se rumeni. Folosind o furculiță, verifică dacă pulpa gutuilor s-a copt. Aceasta trebuie să fie moale. Timpul poate varia în funcție de dimensiunea gutuilor.
Spre deosebire de zahărul alb și zahărul brun, zahărul brut păstrează o parte din nutrienții care altfel se pierd în procesul de rafinare. Zahărul brut, asemănător melasei, oferă preparatelor savoarea caramelului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei