Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Gulii umplute

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță guliile cu ajutorul unui peeler. Taie-le pe lung, pe jumătate și scoate interiorul acestora, lăsând pereții groși de aproximativ 0,5 cm. Păstrează interiorul lor într-un castron.

Pasul 2:

Dă dovlecelul prin răzătoare și mărunțește miezul pe care l-ai scos din gulii. Pune jumătate din acest miez mărunțit deoparte (îl vei folosi la sos).

Pasul 3:

Într-un bol, amestecă dovlecelul, jumătate din miezul mărunțit de la gulii, carnea tocată, condimentele și 100 ml suc de roșii.

Pasul 4:

Pe fundul unei oale pentru care ai capac, pune 200 ml suc de roșii, cealaltă jumătate de gulii mărunțite, sare, piper.

Pasul 5:

Umple fiecare jumătate de gulie cu amestecul de carne de vită, apoi așaz-o în oală.

Pasul 6:

Când ai așezat toate guliile, toarnă în oală apă, pe lângă ele pentru a nu deranja carnea, până când apa ajunge la nivel cu carnea.

Pasul 7:

Lasă la fiert, cu capacul într-o parte, aproximativ 40 de minute. Verifică dacă mai au nevoie de apă între timp.

Pasul 8:

Opțional, poți servi cu smântână, ceapă verde, pătrunjel și mămăligă.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments