Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță guliile cu ajutorul unui peeler. Taie-le pe lung, pe jumătate și scoate interiorul acestora, lăsând pereții groși de aproximativ 0,5 cm. Păstrează interiorul lor într-un castron.
Dă dovlecelul prin răzătoare și mărunțește miezul pe care l-ai scos din gulii. Pune jumătate din acest miez mărunțit deoparte (îl vei folosi la sos).
Într-un bol, amestecă dovlecelul, jumătate din miezul mărunțit de la gulii, carnea tocată, condimentele și 100 ml suc de roșii.
Pe fundul unei oale pentru care ai capac, pune 200 ml suc de roșii, cealaltă jumătate de gulii mărunțite, sare, piper.
Umple fiecare jumătate de gulie cu amestecul de carne de vită, apoi așaz-o în oală.
Când ai așezat toate guliile, toarnă în oală apă, pe lângă ele pentru a nu deranja carnea, până când apa ajunge la nivel cu carnea.
Lasă la fiert, cu capacul într-o parte, aproximativ 40 de minute. Verifică dacă mai au nevoie de apă între timp.
Opțional, poți servi cu smântână, ceapă verde, pătrunjel și mămăligă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei