Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: +2 ore
Într-un wok (ideal ceaun) pune la înăbușit ceapa tăiată cubulețe, iar când își schimbă culoarea pune carnea tăiată
cubulețe și condimentele. Secretul gulașului este boiaua (paprika), rețeta originală are 1 lingură paprika la fiecare
500g carne.
Acoperă carnea cu 1-2 căni de apă și lasă la foc scăzut să fiarbă acoperit 40-60 minute (în funcție de tipul de carne
folosit). Frecvent, dacă este nevoie, pentru un preparat mai lichid, adaugă apă.
Curăță și toacă legumele (morcovul, țelina, ardeiul, usturoiul, frunzele) și apoi adaugă-le peste carne. Adaugă și pasta de tomate sau bulionul și potrivește de sare și piper și mai lasă la fiert 20-30 minute.
Amestecă oul cu făina, un praf de sare și 1 lingură de apă. Ia cu lingura din aluat și adaugă găluștele la fiert, în gulaș. Încă 12-15 minute și masa este gata.
Rețeta originală conține carne de vită/mânzat, însă dacă aceasta nu este pe gustul vostru, puteți opta pentru pulpă de porc. În cazul în care preparatul nu are destul lichid atunci când vrei să incluzi găluștele, fierbe-le separat, în apă care a dat în clocot.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei