Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Într-o oală de dimensiuni medii, pune apa la fiert. Când aceasta a început să clocotească, dă focul mediu spre mic și toarnă grișul în ploaie, amestecând constant. Fierbe timp de 4-5 minute, continuând să amesteci ca să nu se prindă, apoi închide focul.
Bate ouăle cu sarea și condimentele alese (ele pot varia în funcție de alimentele pe care îți dorești să le adaugi în grișată și de gustul dulce sau sărat pe care vrei să îl
obții).
Pregătește și restul ingredientelor alese, tocându-le mărunt.
Adaugă ouăle și toppingurile peste griș.
Într-o tavă cu hârtie de copt, răstoarnă amestecul obținut. Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute (timpul poate varia în funcție de toppingurile alese și de înălțimea grișatei. Textura finală este una moale, asemănătoare unei budinci).
Înlocuiește grișul cu mălai rapid dacă vrei să obții o variantă fără gluten
Opțional poți adăuga ardei gras, verdețuri, carne gătită, telemea, parmezan, ce a rămas în frigider.
0 0 votes Acordă o notă rețetei