Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Taie pieptul de pui în fâșii subțiri, de dimensiunea unui deget.
Procedează în același fel și cu ardeiul și dovlecelul, iar roșiile cherry taie-le în în 2. Pisează usturoiul.
Amestecă puiul cu legumele, pesmetul, parmezanul, sarea, uleiul, pătrunjelul, usturoiul și cimbrul.
Pregătește o tavă încăpătoare cu hârtie de copt, stropește-o cu ulei, întinde amestecul și stropește iar cu ulei de măsline.
Tava intră la cuptor pentru 30 de minute.
Adaptează forma legumelor și a puiului în funcție de vârsta urmașului. Pentru începători, oferă bucăți de legume în forma baghețelelor pentru degețele (lungi cât un deget, groase cât două, moi, evităm forma rotundă). Pieptul de pui poate fi oferit inițial în forma bucăților descrise mai sus, iar pe măsură ce urmașul își dezvoltă abilitățile, fâșiile pot deveni din ce în ce mai subțiri.
0 0 votes Acordă o notă rețetei