Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol, adaugă fulgii de ovăz, nucile mărunțite sau râșnite (conform vârstei și abilităților urmașului), scorțișoara, nucșoara și mărul roșu tăiat cubulețe mici (poți păstra coaja mărului).
Amestecă în bol ingredientele umede: uleiul de cocos, vanilia, îndulcitorul ales. Dacă fulgii de ovăz sunt prea uscați, adaugă încă o lingură de ulei de cocos.
Întinde granola în strat subțire într-o tavă cu hârtie de copt. Folosește o lingură pentru a aplatiza cât mai bine fulgii și a te asigura că stratul este compact.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Verifică ocazional pentru a evita arderea preparatului.
Lasă granola să se răcească în tavă, înainte de a o rupe și a o depozita într- un recipient închis ermetic până la 7 zile.
Savurați cu iaurt grecesc sau lapte.
Adaptează forma cerealelor pentru a se potrivi vârstei urmașului tău. Bucățile mici și tari sunt nepotrivite pentru începători. În acest caz mărunțește bine nucile și bucățile rezultate de granola, micșorând totodată timpul de gătire.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei