Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Granola plăcintă de mere

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Într-un bol, adaugă fulgii de ovăz, nucile mărunțite sau râșnite (conform vârstei și abilităților urmașului), scorțișoara, nucșoara și mărul roșu tăiat cubulețe mici (poți păstra coaja mărului).

Pasul 3:

Amestecă în bol ingredientele umede: uleiul de cocos, vanilia, îndulcitorul ales. Dacă fulgii de ovăz sunt prea uscați, adaugă încă o lingură de ulei de cocos.

Pasul 4:

Întinde granola în strat subțire într-o tavă cu hârtie de copt. Folosește o lingură pentru a aplatiza cât mai bine fulgii și a te asigura că stratul este compact.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Verifică ocazional pentru a evita arderea preparatului.

Pasul 6:

Lasă granola să se răcească în tavă, înainte de a o rupe și a o depozita într- un recipient închis ermetic până la 7 zile.

Pasul 7:

Savurați cu iaurt grecesc sau lapte.

Tips & Tricks

Adaptează forma cerealelor pentru a se potrivi vârstei urmașului tău. Bucățile mici și tari sunt nepotrivite pentru începători. În acest caz mărunțește bine nucile și bucățile rezultate de granola, micșorând totodată timpul de gătire.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments