Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 160 de grade Celsius.
Spală și curăță de coajă perele. Transformă-le în piure, fie dându-le prin răzătoarea mică, fie prin blender.
Amestecă într-un bol fulgii de ovăz, semințele și scorțișoara.
Adaugă apoi untul de arahide, piureul de pere și „frământă” amestecul.
Întinde amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă la cuptor pentru 10- 12 minute, amestecând odată la 3-4 minute.
După ce granola se răcește, amestec-o cu fructele deshidratate și servește-o cu lapte sau iaurt.
Ai auzit cu siguranță de probiotice, de prebiotice, dar ai auzit de psihobiotice? Ei bine, acestea aparțin clasei de probiotice, dar ele pot influența dezvoltarea și funcționarea creierului. Toate cercetările actuale arată clar cât de strânsă este legătura dintre intestine și creier, iar o floră intestinală sănătoasă poate îmbunătăți și chiar preveni apariția multor tulburări neurologice sau psihiatrice. Deși psihobioticele sunt încă supuse cercetării, se pare că ar fi parte din procesul de producere a mai multor substanțe neuroactive care au rol fundamental în reglarea comportamentului sau a emoțiilor. Cele mai bune surse de probiotice sunt cele din alimentele fermentate, de aceea te îndemnăm să aduci în alimentația familiei voastre iaurturi (de preferat fermentat în casă), chefir sau murături.
Poți înlocui untul de arahide cu unt de caju.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei