Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 165 de grade Celsius, folosind treapta inferioară (căldură jos).
Zdrobește bananele, apoi amestecă-le cu 3 linguri de unt de arahide, adaugă fulgii de ovăz și nucile rășnite sau mărunțite bine.
Amestecă bine, apoi întinde compoziția într-o tavă încăpătoare și dă-o la cuptorul preîncălzit pentru 40-50 de minute. La jumătatea timpului, scoate tava și amestecă preparatul.
După ce amestecul a prins o culoare aurie, scoate-l din cuptor. Poți adăuga fructe uscate, pe care le încorporezi în preparat, și lasă-l să se răcească.
Consumă cu lapte, iar ce rămâne, poți păstra într-un borcan închis ermetic până la 2 săptămâni.
Cerealele pot fi o alegere rapidă și convenabilă pentru micul dejun, dar multe dintre opțiunile disponibile în comerț conțin ingrediente nedorite. Dacă ai timp, poți pregăti o rețetă sănătoasă care este bogată în proteine, fibre și grăsimi sănătoase. Aceasta reprezintă o alternativă gustoasă și nutritivă, care îți va oferi energie pentru întreaga zi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei