Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 160 de grade Celsius.
1. Pune într-un blender curmalele, untul de arahide și 100ml apă și amestecă până când se formează o pastă subțire.
2. Într-un bol amestecă ovăzul, nucile, semințele, fructele uscate (poți opta pentru goji, stafide, merișoare, caise etc.), apoi toarnă pasta de curmale pentru a se lega conținutul.
Întinde amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și bagă la cuptor pentru 40 de minute.
Din 10 în 10 minute întoarce granola de pe o parte pe alta, ca să nu se ardă. Servește cu lapte sau cu iaurt.
Se poate păstra în recipiente închise ermetic 5-7 zile.
Acestea pot fi cerealele voastre de casă. Le puteți personaliza după propriul gust, adăugânt fulgi de nucă de cocos, extras de vanilie sau carob. Ele nu reprezintă un risc de înec pentru cei mici atunci când s-au înmuiat în lapte, însă pentru urmașii cu vârste mai mici, pune toate ingredientele uscate într-o pungă și treci de mai multe ori peste ele, cu putere, cu un sucitor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei