Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală cu apă care clocotește, fierbe gnocchi timp de 3 minute.
Călește cățeii de usturoi împreună cu ciupercile tocate mărunt, timp de 4-5 minute. Adaugă condimentele (busuioc, oregano) și amestecă timp de 30 de secunde.
Completează cu sosul de roșii și lasă la fiert încă 2 minute. Închide focul, adaugă gnocchi și amestecă.
Separat, pregătește crusta amestecând parmezanul, pesmetul și o lingură, două de ulei de măsline.
Într-o tavă unsă cu puțin unt sau în care ai pus hârtie de copt, toarnă pastele, apoi presară deasupra amestecul cu parmezan.
Tava intră la cuptor, la 210 grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 8-10 minute (până când crusta devine aurie).
Poți cumpăra gnocchi gata pregătiți, pe care să îi fierbi conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Aceștia pot fi gătiți și simplu, în puțin unt cu usturoi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei