Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Gnocchi cremos în crustă de parmezan

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-o oală cu apă care clocotește, fierbe gnocchi timp de 3 minute.

Pasul 2:

Călește cățeii de usturoi împreună cu ciupercile tocate mărunt, timp de 4-5 minute. Adaugă condimentele (busuioc, oregano) și amestecă timp de 30 de secunde.

Pasul 3:

Completează cu sosul de roșii și lasă la fiert încă 2 minute. Închide focul, adaugă gnocchi și amestecă.

Pasul 4:

Separat, pregătește crusta amestecând parmezanul, pesmetul și o lingură, două de ulei de măsline.

Pasul 5:

Într-o tavă unsă cu puțin unt sau în care ai pus hârtie de copt, toarnă pastele, apoi presară deasupra amestecul cu parmezan.

Pasul 6:

Tava intră la cuptor, la 210 grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 8-10 minute (până când crusta devine aurie).

Tips & Tricks

Poți cumpăra gnocchi gata pregătiți, pe care să îi fierbi conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Aceștia pot fi gătiți și simplu, în puțin unt cu usturoi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments