Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Adaugă într-un blender toate legumele (doar 2 din cei 4 căței de usturoi), sare, piper și ulei de măsline și amestecă bine.
Înmoaie miezul de pâine în puțină apă și adaugă-l în blender împreună cu pătrunjelul proaspăt.
Într-o tigaie antiaderentă, adaugă o lingură de ulei de măsline și 2 căței de usturoi tocați mărunt. Gătește pentru 1-2 minute, apoi adaugă creveții. Lasă-i să se gătească la foc mediu timp de 5 minute, amestecând ocazional. La final, stropește-i cu 2 linguri de ulei de măsline și adaugă 2/3 frunze de busuioc proaspăt tocat.
Servește supa rece gazpacho cu creveți și măsline tăiate rondele.
Pentru urmași, toacă mărunt creveții sau, dacă gurmanzii sunt puțin mai mari, taie pe lung creveții, astfel încât să eviți forma ovală și tare, dificil de gestionat. Evită să tai cuburi (rondele) creveții, întrucât aceasta este forma cu risc de înec crescut.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei