Smoothie cu mango
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Stoarce bine lichidul din brânza de vaci. Pentru a obține un rezultat mai bun, lasă brânza la scurs într-o strecurătoare pentru 15 minute.
Frământă brânza de vaci cu grișul, 1 lingură de zahăr de cocos și ouăle, până când obții o bilă, pe care o vei lăsa la odihnit pentru 30 de minute. Aluatul este lipicios, așa că îl poți lăsa în bolul în care l- ai preparat și acoperi cu folie alimentară.
Spală și taie prunele în jumătate.
Într-o tigaie, pune 2 linguri de ulei de cocos, pesmetul, 2 linguri de zahăr de cocos, 1 linguriță de vanilie și, opțional, 1 linguriță rasă de scorțișoară. Lasă la foc mediu, amestecând mereu, până când pesmetul devine auriu (4-5 minute).
Pune o oală cu apă la fiert. Modelează găluștele în mijlocul cărora împinge câte o jumătate de prună. Întrucât aluatul va fi în continuare puțin lipicios, îți poți umezi mâinile cu apă pentru a-l manevra.
Pune în apa clocotindă găluștele, iar acestea se vor duce la fund. Din momentul în care se ridică la suprafață, mai lasă-le 5 minute.
Scoate găluște-le și tăvălește-le prin pesmetul aromat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei