Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Galette cu brânză și roșii cherry

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Adu crema de brânză la temperatura camerei. Taie roșiile cherry în jumătate. Sfărâmă brânza feta. Topește untul.

Pasul 3:

Amestecă crema de brânză cu o spatulă. Adaugă brânza feta, oul și 1 lingură de oregano proaspăt tocat și amestecă bine până când se omogenizează.

Pasul 4:

Așază o foaie de aluat de foietaj pe bancul de lucru și unge-o cu unt topit. Continuă să așezi toate foile de aluat, ungându-le cu unt și rotindu-le ușor pentru a forma un cerc mare.

Pasul 5:

Pune amestecul de brânză în centrul aluatului, întinzându-l pe o rază de aproximativ 20 cm. Adaugă roșiile deasupra brânzei. Pliază marginile aluatului, pe exteriorul roșiilor. Unge marginile cu unt topit și presară semințe de susan.

Pasul 6:

Transferă totul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace timp de 35-40 de minute sau până când devine auriu. Scoate din cuptor și lasă să se răcească timp de 20 de minute înainte de a servi. Asezonează cu sare și piper și presară frunze de oregano proaspăt.

Tips & Tricks

Dacă îți rămâne galette, servește-o la micul dejun cu ouă poșate sau fierte.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments