Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Adu crema de brânză la temperatura camerei. Taie roșiile cherry în jumătate. Sfărâmă brânza feta. Topește untul.
Amestecă crema de brânză cu o spatulă. Adaugă brânza feta, oul și 1 lingură de oregano proaspăt tocat și amestecă bine până când se omogenizează.
Așază o foaie de aluat de foietaj pe bancul de lucru și unge-o cu unt topit. Continuă să așezi toate foile de aluat, ungându-le cu unt și rotindu-le ușor pentru a forma un cerc mare.
Pune amestecul de brânză în centrul aluatului, întinzându-l pe o rază de aproximativ 20 cm. Adaugă roșiile deasupra brânzei. Pliază marginile aluatului, pe exteriorul roșiilor. Unge marginile cu unt topit și presară semințe de susan.
Transferă totul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace timp de 35-40 de minute sau până când devine auriu. Scoate din cuptor și lasă să se răcească timp de 20 de minute înainte de a servi. Asezonează cu sare și piper și presară frunze de oregano proaspăt.
Dacă îți rămâne galette, servește-o la micul dejun cu ouă poșate sau fierte.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei