Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Fursecuri cu sos de roșii, fără gluten

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Folosind blenderul râșnește fin migdalele. Poți folosi migdale gata râșnite din comerț întrucât acestea nu au coaja maronie.

Pasul 3:

Într-un bol, amestecă toate ingredientele.

Pasul 4:

Cu ajutorul palmelor, formează fursecurile. Poți opta pentru forma tradițională, ușor aplatizată sau pentru biluțe asemănătoare bomboanelor.

Pasul 5:

Așază fursecurile pe o tavă cu hârtie de copt.

Pasul 6:

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute, în funcție de dimensiunea fursecurilor. Acestea sunt gata când sunt rumenite și pot fi ușor ridicate din tavă, fără a se destrăma. Evită să le lași prea mult în cuptor, întrucât se vor arde la bază.

Pasul 7:

Lasă-le să se răcească pe un grătar înainte de a le ambala. Sunt fursecurile perfecte pentru o cutie mică de metal care amintește de trusa de cusut din copilărie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments