Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Folosind blenderul râșnește fin migdalele. Poți folosi migdale gata râșnite din comerț întrucât acestea nu au coaja maronie.
Într-un bol, amestecă toate ingredientele.
Cu ajutorul palmelor, formează fursecurile. Poți opta pentru forma tradițională, ușor aplatizată sau pentru biluțe asemănătoare bomboanelor.
Așază fursecurile pe o tavă cu hârtie de copt.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute, în funcție de dimensiunea fursecurilor. Acestea sunt gata când sunt rumenite și pot fi ușor ridicate din tavă, fără a se destrăma. Evită să le lași prea mult în cuptor, întrucât se vor arde la bază.
Lasă-le să se răcească pe un grătar înainte de a le ambala. Sunt fursecurile perfecte pentru o cutie mică de metal care amintește de trusa de cusut din copilărie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei