Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Fruit crumble

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Amestecă untul, făina albă (4 linguri), 2 linguri de făină de cocos, vanilia, fulgii de ovăz și o lingură de zahăr de cocos. Învelește aluatul în folie alimentară și lasă la frigider 15 minute.

Pasul 2:

În acest timp, taie merele cuburi, amestecă-le cu fructele de pădure alese, scorțișoara, 1 lingură de făină de cocos și o lingură de zahăr de cocos.

Pasul 3:

Așază amestecul de fructe într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu hârtie de copt sau uns cu puțin ulei de măsline.

Pasul 4:

Scoate aluatul de la frigider și aplatizează-l cu ajutorul unui sucitor, ori cu mâna. Nu este nevoie să fie perfect, poți pune bucăți din aluat din loc în loc.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute (până devine aurie crusta).

Tips & Tricks

Pentru o variantă mai dulce a acestui preparat, folosește struguri albi fără sâmburi tăiați sferturi în locul fructelor de pădure. De asemenea, poți înlocui untul cu 2 linguri de arahide și 2 linguri de unt de cocos.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments