Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă untul, făina albă (4 linguri), 2 linguri de făină de cocos, vanilia, fulgii de ovăz și o lingură de zahăr de cocos. Învelește aluatul în folie alimentară și lasă la frigider 15 minute.
În acest timp, taie merele cuburi, amestecă-le cu fructele de pădure alese, scorțișoara, 1 lingură de făină de cocos și o lingură de zahăr de cocos.
Așază amestecul de fructe într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu hârtie de copt sau uns cu puțin ulei de măsline.
Scoate aluatul de la frigider și aplatizează-l cu ajutorul unui sucitor, ori cu mâna. Nu este nevoie să fie perfect, poți pune bucăți din aluat din loc în loc.
Tava intră la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute (până devine aurie crusta).
Pentru o variantă mai dulce a acestui preparat, folosește struguri albi fără sâmburi tăiați sferturi în locul fructelor de pădure. De asemenea, poți înlocui untul cu 2 linguri de arahide și 2 linguri de unt de cocos.