Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Unge o tavă cu diametrul de 25 cm cu puțin ulei de cocos.
Pune în tavă fructele proaspete sau congelate și adaugă pasta de vanilie.
Într-un bol separat, amestecă restul de ingrediente.
Folosește o lingură pentru a împrăștia amestecul peste fructele din tavă, apăsând ușor astfel încât să fie nivelat totul.
Tava intră la cuptor pentru 30 minute.
Servește ca atare, cu iaurt sau o înghețată răcoroasă din avocado, banane și fulgi de nucă de cocos.
În această rețetă, poți folosi fructe congelate fără a le decongela înaintea introducerii la cuptor.
Poți înlocui făina de cocos cu 75 g de făină de migdale.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei