Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Tăiați carnea în bucăți de aprox 5 cm și condimentați cu sare, piper,
puțin ulei măsline și condimentele preferate. Lăsați la marinat 1-2 ore.
Taiați toate legumele felii cu grosimea de 3-4 cm.
Peste feliile de dovlecel puneți sare și lăsați-le într-o sită să se scurgă apa.
Pe bețe de frigărui puneți alternativ carnea și legumele, apoi stropiți-le cu puțin ulei de măsline.
La cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius puneți-le direct pe grilajul cuptorului cu o tavă dedesubt,
pentru 35 minute. Se întorc la jumătatea timpului.
Sosurile sunt metoda perfectă pentru a transforma un preparat
simplu într-un deliciu culinar. Testați:
o jumătate de cană de oțet balsamic, o lingură de miere, puțină sare, toate la fiert la foc mic. Adaugă susan;
50g unt, 2 căței de usturoi dați prin răzătoare la călit, la foc mic. Ia de pe foc, adaugă sare, 2 linguri de suc de
lămâie și pătrunjel proaspăt;
două linguri de unt de arahide, o linguriță de miere, o linguriță de sos de soia, o linguriță de oțet balsamic, apă călduță până obții consistența dorită.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei