Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Frigănele

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-un bol încăpător, amestecă laptele, ouăle, vanilia, carobul și scorțișoara.

Pasul 2:

Înmoaie feliile de pâine în amestec. Întoarce feliile pe ambele părți.

Pasul 3:

Așază feliile într-o tavă cu hârtie de copt.

Pasul 4:

Pasează banana cu ajutorul unei furculițe și așază acest topping peste frigănele.

Pasul 5:

Tava intră la cuptor, la 210 de grade Celsius, funcția cu ventilație pentru aproximativ 20 de minute. Miezul feliilor de pâine va rămâne moale, iar marginile vor fi crocante.

Pasul 6:

Opțional, stropește cu sirop de arțar sau miere atunci când serviți.

Tips & Tricks

Pentru un rezultat mai crocant, așază feliile de pâine pe grilajul cuptorului, iar sub acesta lasă una dintre tăvi. Unge feliile cu banana pasată după ce le scoți de la cuptor. Evită să oferi doar partea moale urmașilor aflați la început de diversificare. Miezul de pâine prezintă risc de înec crescut, astfel că, pentru a-l oferi urmașilor începători, poți tăia marginile crocante și o parte mai mică din miezul moale.

Poți înlocui laptele cu lapte vegetal.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments