Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală și taie merele felii de 1 cm grosime.
Într-un bol amestecă 2 linguri de zahăr de cocos și 1 lingură de scorțișoară Ceylon.
Udă bine o foiță de orez și așteaptă 10-20 secunde, până se înmoaie.
Așază pe foiță 2-3 felii de măr și presară pe deasupra din amestecul de zahăr cu scorțișoară.
Împăturește și pune într-o tigaie, la foc mic. Le poți găti simple, în puțin unt sau în puțin ulei de măsline și apă. Lasă pe fiecare parte apromixativ 5-8 minute, până când se înmoaie mărul.
Repetă până termini feliile de măr.
Foițele de orez sunt o alternativă pentru foile de plăcintă atunci când glutenul trebuie evitat în rețete. În plus, acestea au o textură fină, ușor de gestionat și pot fi umplute atât cu alimente sărate, cât și cu alimente dulci. Evită să oferi foițe de orez urmașilor cu vârste mai mici sau să le incluzi foarte des în meniul vostru întrucât acestea au conținut ridicat de sodiu. Pentru acest motiv, îți recomandăm să eviți umpluturile care conțin alimente bogate la rândul lor în sodiu (cașcaval, sos de soia).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei