Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Foietaj cu înghețată de banane

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie bananele în bucăți mai mici și așază-le într-o caserolă în care ai pus hârtie de copt. Lasă caserola la congelator pentru 3/4 ore sau peste noapte.

Pasul 2:

Într-un blender, amestecă bananele, untul de arahide, vanilia și scorțișoara. Adaugă lapte până la consistența dorită. Poți opta și pentru lapte vegetal, de ovăz sau cocos.

Pasul 3:

Încălzește ușor foietajele și toarnă înghețata obținută peste ele. Pentru foietaje folosește rețeta noastră de aici: Foietaj din foițe de orez cu fructe

Pasul 4:

Înghețata poate fi ulterior depozitată la congelator într-un recipient închis ermetic. Înainte de a o consuma, lasă recipientul 5 minute la temperatura camerei.

Tips & Tricks

Depozitează fructele proaspete de vară, după ce le-ai spălat, în recipiente închise ermetic, la congelator. Pentru a evita lipirea lor de recipient, așază hârtie de copt înăuntrul recipientului. Conservă în acest mod fructele pe care nu le mai puteți consuma în timp util și pregătește ulterior înghețată sau smoothie-uri din acestea Poți înlocui înghețata de banane cu cea de pepene galben pregătită aici: Piersici cu înghețată.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments