Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Scoate capetele dovlecelului, spală-l și taie-l felii cât mai subțiri.
Taie mozzarella si roșiile cubulețe.
Pregătește un bol cu 2 linguri de ulei de măsline și un bol cu pesmet panko, puțină sare și piper. Trece fâșiile de dovlecel prin uleiul de măsline, apoi prin făina panko.
Unge o tavă de brioșe cu ulei de măsline și așază două felii de dovlecel în jurul marginii formei.
Pune un ou în centrul formei și deasupra presară mozzarella, roșii uscate, sare și piper.
Presară pe deasupra restul rămas de pesmet panko.
Tava intră la cuptor pentru 15 minute.
Amintește-ți de faptul că urmașii noștri văd preparatele prin ochii unui copil. Deși pentru un adult argumentele legate de nutrienți pot funcționa, urmașii noștri au nevoie de joacă și la masă. Puteți folosi acest preparat pentru a descoperi „surpriza” sau „comoara” din interior.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei