Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Taie ardeiul gras în rondele de aproximativ 2 cm.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, stropeşte cu puțin ulei de mãsline, pune feliile de ardei gras şi sparge câte un ou în acestea.
Dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 15 minute, până se întărește oul sau mai puțin dacã îl preferi moale.
De la ce vârstă putem introduce oul cu gălbenuş moale? Depinde de părinţi, însă îţi recomandăm să aştepţi cel puţin până după împlinirea vârstei de 2 ani. Alte recomandări includ uneori vârsta de 5 ani, însă în cazul persoanelor care consumă des acest preparat, poate fi dificl de menţiut o astfel de limită. Poţi minimiza riscurile, alegând ouă din surse sigure, consumând ouă care nu au coaja crăpată şi care sunt curate sau pe care le cureţi ştergându-le uşor cu un şerveţel, nu spălându-le sub jet de apă (bacteriile care se află pe coajă ar putea pătrunde în ou).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei