Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora 15 minute
Dă drumul cuptorului la 160 de grade Celsius.
Opărește buchețelele de broccoli în apă care fierbe pentru 7 minute.
Lasă-l să se răcească puțin, apoi pune-l în blender împreună cu smântâna, ouăle și parmezanul.
Umple forme de brioșe cu acest amestec lăsând puțin spațiu până la vârful lor.
Pune formele într-o tavă pentru cuptor, adăugând apă în aceasta până la 1/3 din formele de brioșe.
Dă tava la cuptor, la 160 de grade Celsius pentru 50 de minute.
Poți presăra parmezan atunci când serviți sau să adaugi un sos de iaurt și lămâie.
Textura acestui preparat este una moale, potrivită chiar și pentru începători în ale diversificării. Poți modifica preparatul schimbând buchețelele de broccoli cu o
conopidă sau cartof dulce.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei