Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Într-o tigaie, înăbușeşte într-o lingură de ulei de măsline și o lingură de apă, ceapa, usturoiul și ardeiul gras mărunțite în prealabil.
După 2-3 minute, adăugă roșiile și fasolea scursă și lasã pentru 8-10 minute să fiarbă la foc mic. Condimenteazã cu sare, piper, lâmâie, pătrunjel și opțional, fulgi de chilli.
Într-o tavă potrivită pentru cuptor, toarnã compoziția peste care presară din belșug cașcavalul dat prin răzătoare. Tava intră la cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 10 minute. Dacă ai optat pentru a adăuga feliile de prosciutto, lasă-le și pe acestea la cuptor, odată cu fasolea.
Serveşte cu murături.
Folosind diferite tipuri de fasole, poți modifica gustul acestui preparat. Spre exemplu, fasolea pinto va aduce un mai puternic în farfurie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei