Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă roșiile și ceapa mărunt, zdrobește usturoiul.
Călește ceapa în ulei de măsline și adaugă un praf de sare (este suficient, restul ingredientelor vor completa gustul). Gătește timp de 3 minute.
Adaugă usturoiul și gătește încă 2 minute. Apoi, adaugă pasta de roșii și roșiile.
Lasă să fiarbă la foc mic timp de 5-6 minute. Toacă mărunt busuiocul.
Adaugă fasolea împreună cu zeama din conservă și busuiocul, păstrând puțin pentru servire.
Fierbe totul pentru încă 5 minute.
Scoate 2 linguri din amestec, adaugă tofu, 2 linguri de fulgi de drojdie inactivă, sosul de soia și dă-le prin blender.
Adaugă crema de tofu în fasole, amestecă și dă în clocot.
Servește cu iaurt, ulei de măsline, piper negru și savurează cu o felie de pâine prăjită.
0 0 votes Acordă o notă rețetei