Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie fructul avocado pe jumătate și scoate sâmburele.
Cu ajutorul unui cuțit ascuțit, taie longitudinal, apoi transversal miezul avocado, până la coajă, astfel încât să obții mici pătrate. Scoate miezul folosind lingura.
Amestecă avocado cu sucul de lămâie.
Servește cu rețeta noastră de Fasole boabe cu tofu și sos tomat și semințe de susan presărate deasupra preparatului.
Implică-ți urmașul și cultivați propriul avocado acasă. Scoate sâmburele din fruct, fără a altera coaja maro. Ține minte care parte a sâmburelui se află spre baza fructului, întrucât de acolo va rezulta noua rădăcină. De obicei, sâmburele are o formă sferică, iar baza lată a acesteia este punctul viitoarei rădăcini. Umple un pahar sau un borcan mic cu apă. Înfinge 3/4 scobitori în partea de mijloc a miezului de avocado astfel încât să formezi un sistem de susținere a lui. Introdu jumătate din miez (partea de jos a acestuia) în apa din pahar (jumătatea superioară aflată deasupra scobitorilor va rămâne la suprafață). În 3-8 săptămâni, sâmburele se va usca, iar din el va ieși micul copăcel de avocado. Când noua crenguță are câțiva centimetri înălțime, aceasta poate fi plantată în pământ. Așază planta într-un loc însorit și amintește-ți să o udă des.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei