Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie emmentalerul în 12 bucăți de dimensiunea unui deget. Dă pe răzătoare mozarella. Spală și taie gogoșarul felii. Amestecă sucul de roșii cu 1 linguriță de oregano, sare şi piper.
Așază pe capetele fiecărei tortilla câte 1 bucată de emmentaler, rulează aceste capete spre centru (cât să „învelești” bucata de cașcaval) și fixează cu o scobitoare. La final, vei obține un pătrat.
Unge interiorul cu sos, presară mozarella, felii de gogoșar și sparge câte un ou în fiecare tortilla.
Coace-le pe rând într-o tigaie în care adaugi 50 ml de apă. Lasă focul la mic, pune capacul și gătește pentru aproximativ 10-12 minute. Timpul variază în funcție de cât de gătit vrei să fie gălbenușul.
Farfuriile pot fi gătite și în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 10-12 minute. Verifică pentru a nu se arde lipiile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei