Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Farfurii cu emmentaler în „crustă”

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie emmentalerul în 12 bucăți de dimensiunea unui deget. Dă pe răzătoare mozarella. Spală și taie gogoșarul felii. Amestecă sucul de roșii cu 1 linguriță de oregano, sare şi piper.

Pasul 2:

Așază pe capetele fiecărei tortilla câte 1 bucată de emmentaler, rulează aceste capete spre centru (cât să „învelești” bucata de cașcaval) și fixează cu o scobitoare. La final, vei obține un pătrat.

Pasul 3:

Unge interiorul cu sos, presară mozarella, felii de gogoșar și sparge câte un ou în fiecare tortilla.

Pasul 4:

Coace-le pe rând într-o tigaie în care adaugi 50 ml de apă. Lasă focul la mic, pune capacul și gătește pentru aproximativ 10-12 minute. Timpul variază în funcție de cât de gătit vrei să fie gălbenușul.

Pasul 5:

Farfuriile pot fi gătite și în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 10-12 minute. Verifică pentru a nu se arde lipiile.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments