Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Pune în blender năutul scurs de apă, ceapa, usturoiul, morcovul răzuit și condimentele (dacă optezi pentru tahini,
boia și/sau psyllium, pune-le tot aici).
Transferă într-un bol și adaugă făina, până compoziția se leagă, apoi modelează chifteluțe.
Pe o tavă cu foaie de copt, așează chifteluțele și unge-le cu ulei de măsline. Pune-le la cuptor la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 30 minute. La jumătatea timpului trebuie să le întorci.
Servește-le cu o salată din baby spanac şi sos de iaurt sau sos tzatziki.
Aceste chifteluțe moi sunt o modalitate rapidă prin care poți introduce leguminoasele la începutul diversificării. Testează diverse combinații folosindu-te
de: linte, mazăre, fasole pinto, fasole roșie .
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei