Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune în blender năutul scurs de apă, ceapa, usturoiul, morcovul răzuit și condimentele (dacă optezi pentru tahini,
boia și/sau psyllium, pune-le tot aici).
Transferă într-un bol și adaugă făina, până compoziția se leagă, apoi modelează chifteluțe.
Pe o tavă cu foaie de copt, așează chifteluțele și unge-le cu ulei de măsline. Pune-le la cuptor la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 30 minute. La jumătatea timpului trebuie să le întorci.
Servește-le cu o salată din baby spanac şi sos de iaurt sau sos tzatziki.
Aceste chifteluțe moi sunt o modalitate rapidă prin care poți introduce leguminoasele la începutul diversificării. Testează diverse combinații folosindu-te
de: linte, mazăre, fasole pinto, fasole roșie .
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei