Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Așază în pahare în straturi iaurtul, kiwi tocat mărunt, o lingură din afinele aplatizate cu ajutorul unei furculițe,
migdalele mărunțite.
Deasupra, poți turna puțină miere și fulgi de nucă de cocos.
Ciocolată albă de păstrat în congelator? Nicio problemă. Amestecă 300g iaurt grecesc, o lingură suc de lămâie și o lingură de miere. Întinde amestecul într-un strat subțire pe hârtie de copt și presară migdale deasupra. Pune hârtia la congelator peste noapte. Înainte de a le consuma, lasă iaurtul câteva minute la temperatura camerei. Poți rupe bucățile și să le păstrezi într-un recipient închis ermetic la congelator.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei