Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Enchilada

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Încălzește uleiul de măsline pentru sos într-o crăticioară la foc mediu. Separat, pune puiul la fiert.

Pasul 2:

Adaugă făina și amestecă rapid pentru a obține un sos alb. Gătește 1-2 minute.

Pasul 3:

Adaugă condimentele și gătește timp de 1 minut.

Pasul 4:

Adaugă sucul de roșii și supa treptat, amestecând constant.

Pasul 5:

Lasă să fiarbă la foc mic 10-15 minute, până când se îngroașă ușor. Ajustează de sare și piper, după gust.

Pasul 6:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie mare, pe foc mediu, încălzește uleiul. Adaugă ceapa și ardeiul și gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Adaugă usturoiul și gătește încă 1 minut. Adaugă fasolea, porumbul, puiul și ardeii verzi și gătește totul aproximativ 5 minute. Păstrează ½ cană de sos de enchilada, apoi toarnă restul sosului în tigaie, amestecând pentru a se combina.

Pasul 7:

Întinde cantitatea de sos păstrată într-o tavă de 23×33 cm, apoi așază 2 tortilla în tavă, suprapunându-le pentru a acoperi complet baza. Toarnă o treime din amestecul din tigaie peste tortilla, apoi presară aproximativ o treime din fiecare tip de brânză. Adaugă un alt strat de tortilla și repetă pentru a obține încă două straturi, terminând cu un strat de brânză.

Pasul 8:

Coace timp de 30 de minute sau până când brânza s-a topit și sosul începe să facă bule.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments