Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește uleiul de măsline pentru sos într-o crăticioară la foc mediu. Separat, pune puiul la fiert.
Adaugă făina și amestecă rapid pentru a obține un sos alb. Gătește 1-2 minute.
Adaugă condimentele și gătește timp de 1 minut.
Adaugă sucul de roșii și supa treptat, amestecând constant.
Lasă să fiarbă la foc mic 10-15 minute, până când se îngroașă ușor. Ajustează de sare și piper, după gust.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie mare, pe foc mediu, încălzește uleiul. Adaugă ceapa și ardeiul și gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Adaugă usturoiul și gătește încă 1 minut. Adaugă fasolea, porumbul, puiul și ardeii verzi și gătește totul aproximativ 5 minute. Păstrează ½ cană de sos de enchilada, apoi toarnă restul sosului în tigaie, amestecând pentru a se combina.
Întinde cantitatea de sos păstrată într-o tavă de 23×33 cm, apoi așază 2 tortilla în tavă, suprapunându-le pentru a acoperi complet baza. Toarnă o treime din amestecul din tigaie peste tortilla, apoi presară aproximativ o treime din fiecare tip de brânză. Adaugă un alt strat de tortilla și repetă pentru a obține încă două straturi, terminând cu un strat de brânză.
Coace timp de 30 de minute sau până când brânza s-a topit și sosul începe să facă bule.
0 0 votes Acordă o notă rețetei