Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală, curăță și taie merele în cubulețe.
Dizolvă amidonul în 50 ml apă, amestecând bine până la omogenizare.
Într-o cratiță, pune merele la fiert cu 100 ml apă, 100 ml suc de mere, un praf de sare și cardamomul.
Fierbe-le la foc mic timp de 8-10 minute, până când devin moi. Adaugă amidonul dizolvat și zeama de lămâie, apoi amestecă constant până când sosul se îngroașă ușor.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Întinde unt de arahide pe fiecare tortilla, apoi distribuie 1/3 din merele înmuiate pe fiecare. Rulează-le strâns și așază-le într-o tavă unsă cu unt/ulei de cocos sau tapetată cu hârtie de copt.
Toarnă peste enchilada sosul de mere rămas în cratiță.
Coace timp de 25-30 de minute, până când enchilada este ușor rumenită.
Servește enchilada caldă sau rece, presărată opțional cu scorțișoară.
Poți înlocui untul de arahide cu unt de migdale sau caju. Pentru a fi mai ușor de consumat de către cei mici, îți recomandăm să o tai rondele înainte de a o adăuga în farfuria lor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei