Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Într-un vas termorezistent, amestecă fulgii de ovăz, scorțișoara, praful de copt și sarea.
Într-un bol mare, pasează bananele, apoi adaugă laptele de migdale, untul de arahide, siropul de arțar, semințele de in și vanilia. Lasă compoziția să stea 5 minute pentru ca semințele de in să se hidrateze.
Toarnă ingredientele umede peste amestecul de ovăz și amestecă bine.
Bagă la cuptor până când suprafața devine aurie și compoziția este închegată, aproximativ 30-35 de minute.
Scoate din cuptor și lasă să se răcească 5 minute.
Servește cu unt de arahide și felii de căpșuni, dacă dorești.
Uneori, urmașii iubesc un preparat pe care într-o formă diferită au refuzat să îl guste. Dacă rețeta îți permite, astfel cum este cazul aici, taie preparatul în forme diferite. Poți folosi forme de turtă dulce sau un cuțit cu ajutorul căruia să tai bucăți mai mici sau mai mari. Aplică această idee și atunci când urmașul refuză o farfurie. Oferă același preparat, însă modifică atât cantitatea (1-2 bucăți), cât și forma (un sandwich pătrat poate fi servit în forma baghețelelor, friptura poate mărunțită și presărată deasupra legumelor).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei