Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală încăpătoare pune la fiert ficatul și carnea.
După ce carnea a fiert, toac-o mărunt.
În blender, mărunțește ciupercile și stafidele.
Amestecă toate ingredientele pentru umplutură (mai puțin foile de plăcintă, susanul și untul/uleiul de măsline.
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Topește untul sau pregătește uleiul de măsline și unge pe rând foile de plăcintă așezându-le una peste cealaltă. În mijlocul lor, toarnă umplutura obținută.
Strânge foile de plăcintă astfel încât să formezi un dreptunghi închis la capete.
Pune drobul astfel obținut într-o formă pentru cuptor. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 45 min – 1 oră, la 180 de grade Celsius, până când partea superioară devine rumenă și crocantă.
Dacă vrei să optezi pentru o formă clasică, în tava pentru chec/cozonac, adaugă hârtie de copt, apoi jumătate din umplutura drobului. Pe mijloc, așază 3-5 ouă fierte tari (în funcție de lungimea tăvii). Adaugă restul umpluturii, nivelează și presează cu o lingură. Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 45min.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei