Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine dovleceii, apoi taie-i cubulețe fără a-i curăța de coajă. Spală roșiile și taie-le cuburi mai mari (dacă folosești roșii cherry, le poți tăia sferturi.
Într-o tavă pune, dovleceii, roșiile, cățeii de usturoi. Adaugă condimentele (sare, piper și ierburi mediteraneene), uleiul de măsline și amestecă bine.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 20 de minute. Scoate tava, presară parmezanul dat prin răzătoare și lasă la cuptor încă 5 minute.
Amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline, oțetul balsamic și sarea pentru a obține un dressing.
Taie salata, adaugă rucola și adaugă dressingul pregătit.
Serviți legumele peste salată.
Urmașii noștri își vor forma obiceiurile alimentare nu în funcție de dorințele pe care noi le avem pentru ei, ci în funcție de farfuriile pe care ei le observă în fața adulților. Includem aici și farfuriile pe care nu le observă în situațiile în care părinții evită să mănânce la aceeași masă. Introducem astfel de preparate meniuri pentru a obține expunerea de care avem nevoie. Ea va ajuta adultul de mai târziu să își însușească obiceiuri sănătoase, care includ mese echilibrate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei