Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Curăță bine peștele, apoi așază-l într-o tavă. Pune sare în exteriorul peștelui, iar în înterior câte un cățel de usturoi, sar și puțin cimbru.
În jurul peștilor, în tavă, pune roșiile cherry tăiate în douã și măslinele tăiate rondele. Presară piper și pătrunjel.
Adaugă vinul alb și încă 2-3 linguri de apă.
Tava intră la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 20 minute.
Poți adăuga un sos rapid delicios mixând într-un blender: 15g busuioc, o legătură de pătrunjel, 10g mentă, doi căței de usturoi, o lingură de suc de lămâie, o
linguriță de muștar, sare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei