Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Curăță bine peștele, apoi așază-l într-o tavă. Pune sare în exteriorul peștelui, iar în înterior câte un cățel de usturoi, sar și puțin cimbru. În jurul peștilor, în tavă, pune roșiile cherry tăiate în două și măslinele tăiate rondele. Presară piper și pătrunjel.
Adaugă vinul alb și încă 2-3 linguri de apă.
Bagă tava la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Poți adăuga un sos rapid delicios mixând într-un blender: 15g busuioc, o legătură de pătrunjel, 10g mentă, doi căței de usturoi, o lingură de suc de lămâie, o linguriță de muștar, sare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei