Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bucățile de pește, apoi șterge-le bine. Condimentează cu sare și piper și stropește-le cu puțină zeamă de lămâie.
Încinge o tigaie mare sau un wok și pune untul să se topească. Adaugă imediat și cățeii de usturoi. După 1 minut, pune peștele, lasă-l câte 7-8 minute pe fiecare parte până când este bine gătit. Scoate-l deoparte pe o farfurie.
Spală legumele. Rupe buchețele broccoli și conopida, taie ardei felii.
În untul aromat, pune legumele bucățele, amestecând constant. Condimentează cu sare, piper și pătrunjel.
Întrucât peștele poate avea o textură ușor înnecăcioasă, amestecă puțin iaurt, zeamă de lămâie sau ulei de măsline în carnea curățată de oase. În felul acesta, peștele va fi ușor de consumat de către urmași.
0 0 votes Acordă o notă rețetei