Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Doradă cu legume trase în unt

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Spală bucățile de pește, apoi șterge-le bine. Condimentează cu sare și piper și stropește-le cu puțină zeamă de lămâie.

Pasul 2:

Încinge o tigaie mare sau un wok și pune untul să se topească. Adaugă imediat și cățeii de usturoi. După 1 minut, pune peștele, lasă-l câte 7-8 minute pe fiecare parte până când este bine gătit. Scoate-l deoparte pe o farfurie.

Pasul 3:

Spală legumele. Rupe buchețele broccoli și conopida, taie ardei felii.

Pasul 4:

În untul aromat, pune legumele bucățele, amestecând constant. Condimentează cu sare, piper și pătrunjel.

Tips & Tricks

Întrucât peștele poate avea o textură ușor înnecăcioasă, amestecă puțin iaurt, zeamă de lămâie sau ulei de măsline în carnea curățată de oase. În felul acesta, peștele va fi ușor de consumat de către urmași.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments