Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Într-un blender, combină mărul, laptele și uleiul de cocos topit. Amestecă până obții o compoziție omogenă.
Adaugă curmalele, ovăzul și scorțișoara în blender. Amestecă puțin până se combină.
Toarnă compoziția într-un bol, apoi adaugă treptat făina amestecată în prealabil cu praful de copt, amestecând ușor până se încorporează.
Pregătește tava de brioșe: fie o stropești cu un spray cu ulei, fie o ungi cu puțin ulei de cocos.
Împarte aluatul uniform în formele de brioșe, umplând fiecare cupă aproximativ 3/4.
Coace timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată.
Dacă savurați aceste brioșe împreună cu urmașul începător, amintește-ți că aluaturile moi pot avea un risc de înec crescut. Pentru a minimiza riscul, servește partea tare din aluaturi (colț de pâine, pâine prăjită) sau felii subțiri de brioșe, pancakes și alte preparate asemănătoare.
0 0 votes Acordă o notă rețetei