Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Desert pentru mama

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-un blender, combină mărul, laptele și uleiul de cocos topit. Amestecă până obții o compoziție omogenă.

Pasul 3:

Adaugă curmalele, ovăzul și scorțișoara în blender. Amestecă puțin până se combină.

Pasul 4:

Toarnă compoziția într-un bol, apoi adaugă treptat făina amestecată în prealabil cu praful de copt, amestecând ușor până se încorporează.

Pasul 5:

Pregătește tava de brioșe: fie o stropești cu un spray cu ulei, fie o ungi cu puțin ulei de cocos.

Pasul 6:

Împarte aluatul uniform în formele de brioșe, umplând fiecare cupă aproximativ 3/4.

Pasul 7:

Coace timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată.

Tips & Tricks

Dacă savurați aceste brioșe împreună cu urmașul începător, amintește-ți că aluaturile moi pot avea un risc de înec crescut. Pentru a minimiza riscul, servește partea tare din aluaturi (colț de pâine, pâine prăjită) sau felii subțiri de brioșe, pancakes și alte preparate asemănătoare.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments