Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un chopper sau blender, macină migdalele și caju-ul împreună cu uleiul de cocos și apa, până obții o pastă omogenă.
Adaugă gemul și mixează din nou până când compoziția devine cremoasă și bine legată.
Servește alături de brioșe sau taie-le și unge-le. Folosește rețeta noastră de brioșe de aici: Desert pentru mama.
Chiar dacă urmașul preferă o listă restrânsă de alimente, acestea pot fi „poarta” către a descoperi noi gusturi sau texturi. Asigură-te că vorbești deschis cu micul gurmand despre schimbările pe care le faci și că nu le ascunzi în preparate. Dacă brioșa lui preferată va ascunde deodată un fruct pe care îl evită, atunci încrederea va dispărea față de brioșe, nu față de fructul nou inclus.
0 0 votes Acordă o notă rețetei