Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Tăie fâșii pieptul de pui de grosimea unui deget, apoi condimentează-le după gust (poți folosi sare, piper, usturoi și turmeric, spre exemplu). Trece fâșiile prin făină, apoi prin ouăle bătute și mai apoi prin amestecul de semințe (și fulgi, dacă ai optat pentru ei).
Așază pe hârtie de copt și dă la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru 25 minute, întorcându-le la jumătatea timpului.
Fierbe mazărea.
Scurge mazărea sub un jet de apă rece, apoi mixează cu untul și laptele (sau smântâna) și condimentează.
Atunci când fierbi mazărea, ține cont de faptul că timpul de fierbere diferă. Pentru mazărea tânără sau proaspătă, timpul este de aproximativ 15-20 minute, mazărea veche, fierbe în aproximativ 30 minute, în timp ce mazărea congelată are nevoie de aproximativ 5-7 minute, din momentul în care apa începe să clocotească.
0 0 votes Acordă o notă rețetei